Pâtisserie-taartjes
Of het nu gaat om de grondstoffen, de bereidingswijze of het gebruiksadvies; niets wordt aan het toeval overgelaten.
Emotie laat zich moeilijk verwoorden.
Laat u zich daarom meevoeren op de toppen van de pure en eerlijke smaken en ondek het zelf:
Dit is pâtisserie op z'n best!
BESTELLINGEN KUNNEN TELEFONISCH, IN DE WINKEL OF VIA ONZE WEBSHOP GEPLAATST WORDEN.
-
Citron
Krokante bodem met een zachte citroen-yoghurt mousse afgedekt met een citroen gelei en geconfijte citroenzestes.
-
Charlotte (6 of 8 personen)
Harde wener bodem, rand van charlotte beslag gevuld met vanille mousse (gekookt met vanillestokjes uit Madagaskar) Boven op een rand van meringue Italiënne.
Deze taart wordt ook gemaakt als bruidstaart.
-
Javanais
Laagjes amandelbeslag gevuld met een koffie-kahlua crème.
-
Jubilée
Pure chocolademousse, sinaasappel brûlée, chocolade crémeux en een knapperige bodem.
-
Valentino
Vanillecake met laagjes frambozencrème en frambozengelei en een vleugje fraise de bois, bedekt met roze amandel-marsepein.
-
Lady in red
Fruitige chocolademousse, abrikozengelei, frambozencrémeux en een knapperige bodem.
-
Chloé
Yuzu mousse, frambozen compote, pistache, vanille, witte sacherbiscuit en een sinaasappel crumble deeg.
-
Lucius
Pistache mousse, aardbei-framboos compote, Montélimar crémeux, amandel biscuit, witte sacher biscuit, pistache krokant dip en vanille crumble.