Skip to main content

Pâtisserie-gebak

Of het nu gaat om de grondstoffen, de bereidingswijze of het gebruiksadvies: niets wordt aan het toeval overgelaten bij Pâtisserie chocolaterie Jarreau. Emotie laat zich moeilijk verwoorden. Laat u daarom meevoeren op de toppen van pure en eerlijke smaken. Ontdek het zelf: Dit is Pâtisserie op zijn best! Ons volledige assortiment bestaat uit 20 verschillende soorten gebak en 12 soorten Petit-fours.

Een heerlijk assortiment

Variatie in smaken en texturen, van chocolade tot vers fruit, steeds verrassend gecombineerd en gedecoreerd met oog voor detail.

Dagelijks vers gemaakt.

Petit fours 

Valentino: vanille cake met laagjes frambozen crème en marsepein.
Passie: vanille cake met laagjes passie crème en marsepein.
Framboos: koekbakje met amandelspijs, Zwitserse room en verse frambozen.




Crème petitfours 5 soorten

kirsch • grand manier • chipolata • praliné • mokka

Caecilia

Pistache mousse, Montélimar cremeux, frambozen cremeux, amandelbiscuit en vanille crumble.

Contact

Pâtisserie Chocolaterie Jarreau
Van Hoytemastraat 42
2596 ER  Den Haag
070-3248719
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Winkel

U bent van harte welkom in onze winkel op de volgende openingstijden:         

Maandag 8.30 - 18.00
Dinsdag 8.30 - 18.00
Woensdag 8.30 - 18.00
Donderdag 8.30 - 18.00
Vrijdag 8.30 - 18.00
Zaterdag 8.00 - 17.00
Zondag gesloten

In de zomer zijn wij de volgende maandagen gesloten:
Maandag 22 juli
Maandag 29 juli
Maandag 5 augustus
Maandag 12 augustus

Locatie