Pâtisserie-taartjes
Of het nu gaat om de grondstoffen, de bereidingswijze of het gebruiksadvies; niets wordt aan het toeval overgelaten.
Emotie laat zich moeilijk verwoorden.
Laat u zich daarom meevoeren op de toppen van de pure en eerlijke smaken en ondek het zelf:
Dit is pâtisserie op z'n best!
BESTELLINGEN KUNNEN TELEFONISCH, IN DE WINKEL OF VIA ONZE WEBSHOP GEPLAATST WORDEN.
![](/templates/yootheme/cache/c9/Patisserie-Jareau-patisserie-01-c9c69105.jpeg)
Citron
Krokante bodem met een zachte citroen-yoghurt mousse afgedekt met een citroen gelei en geconfijte citroenzestes.
![](/templates/yootheme/cache/38/Patisserie-Jareau-patisserie-03-389d5294.jpeg)
Charlotte (6 of 8 personen)
Harde wener bodem, rand van charlotte beslag gevuld met vanille mousse (gekookt met vanillestokjes uit Madagaskar) Boven op een rand van meringue Italiënne.
Deze taart wordt ook gemaakt als bruidstaart.
![](/templates/yootheme/cache/7c/Patisserie-Jareau-patisserie-05-7cc0000d.jpeg)
Javanais
Laagjes amandelbeslag gevuld met een koffie-kahlua crème.
![](/templates/yootheme/cache/a6/Patisserie-Jareau-patisserie-06-a6b35f96.jpeg)
Jubilée
Pure chocolademousse, sinaasappel brûlée, chocolade crémeux en een knapperige bodem.
![](/templates/yootheme/cache/d6/Patisserie-Jareau-patisserie-07-d63bdcfd.jpeg)
Valentino
Vanillecake met laagjes frambozencrème en frambozengelei en een vleugje fraise de bois, bedekt met roze amandel-marsepein.
![](/templates/yootheme/cache/b9/Patisserie-Jareau-patisserie-08-b9370493.jpeg)
Lady in red
Fruitige chocolademousse, abrikozengelei, frambozencrémeux en een knapperige bodem.
![](/templates/yootheme/cache/24/PJ%20Maart18-33-2433d269.jpeg)
Chloé
Yuzu mousse, frambozen compote, pistache, vanille, witte sacherbiscuit en een sinaasappel crumble deeg.
![](/templates/yootheme/cache/62/Lucius-62cb9352.jpeg)
Lucius
Pistache mousse, aardbei-framboos compote, Montélimar crémeux, amandel biscuit, witte sacher biscuit, pistache krokant dip en vanille crumble.