Skip to main content

Pâtisserie-taartjes

Of het nu gaat om de grondstoffen, de bereidingswijze of het gebruiksadvies; niets wordt aan het toeval overgelaten.
Emotie laat zich moeilijk verwoorden.
Laat u zich daarom meevoeren op de toppen van de pure en eerlijke smaken en ondek het zelf:

Dit is pâtisserie op z'n best!

BESTELLINGEN KUNNEN TELEFONISCH, IN DE WINKEL OF VIA ONZE WEBSHOP GEPLAATST WORDEN.

Citron

Krokante bodem met een zachte citroen-yoghurt mousse afgedekt met een citroen gelei en geconfijte citroenzestes.

Charlotte (6 of 8 personen)

Harde wener bodem, rand van charlotte beslag gevuld met vanille mousse (gekookt met vanillestokjes uit Madagaskar) Boven op een rand van meringue Italiënne.

Deze taart wordt ook gemaakt als bruidstaart.

Javanais

Laagjes amandelbeslag gevuld met een koffie-kahlua crème.

Jubilée

Pure chocolademousse, sinaasappel brûlée, chocolade crémeux en een knapperige bodem.

Valentino

Vanillecake met laagjes frambozencrème en frambozengelei en een vleugje fraise de bois, bedekt met roze amandel-marsepein.

Lady in red

Fruitige chocolademousse, abrikozengelei, frambozencrémeux en een knapperige bodem.

Contact

Pâtisserie Chocolaterie Jarreau
Van Hoytemastraat 42
2596 ER  Den Haag
070-3248719
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Winkel

U bent van harte welkom in onze winkel op de volgende openingstijden:         

Maandag 8.30 - 18.00
Dinsdag 8.30 - 18.00
Woensdag 8.30 - 18.00
Donderdag 8.30 - 18.00
Vrijdag 8.30 - 18.00
Zaterdag 8.00 - 17.00
Zondag gesloten

25 & 26 december gesloten
1 & 2 januari gesloten

Locatie