Pâtisserie-taartjes

Of het nu gaat om de grondstoffen, de bereidingswijze of het gebruiksadvies; niets wordt aan het toeval overgelaten.
Emotie laat zich moeilijk verwoorden.
Laat u zich daarom meevoeren op de toppen van de pure en eerlijke smaken en ondek het zelf:

Dit is pâtisserie op z'n best!

BESTELLINGEN KUNNEN TELEFONISCH,IN DE WINKEL OF VIA ONZE WEBSHOP GEPLAATST WORDEN

  • Caesar

    Melkchocolade Cointreau mousse

    Bosvruchten compôte

    Pistache anglaise

    Vanille crémeux

    Amandel & chocolade biscuit

    Bretonse chocolade koek

  • Lucius

    Pistache mousse

    Aardbei-framboos compôte

    Pistache anglaise

    Vanille crémeux

    Wit sacher & amandel biscuit

    Pistache krokant dip

    Vanille crumble

  • Nero

    Kersen chocolademousse

    Manjari crémeux

    Kersen compôte

    Pistache & amandel biscuit

    Chai lattte biscuit

    Kaneel crumble

  • Citroentaart

    Krokante bodem met een zachte citroen-yoghurt mousse afgedekt met een citroen gelei en geconfijte citroenzestes.

  • Charlotte (6 of 8 personen)

    Harde wener bodem, rand van charlotte beslag gevuld met vanille mousse (gekookt met bourbon vanille stokjes) Boven op een rand van meringue Italiënne.

    Deze taart wordt ook gemaakt als bruidstaart.

  • Framboise

    Frambozenbavarois met een garnituur van verse frambozen en laagjes amandel biscuit. Boven op een gelei van frambozen.

  • Javanais

    Laagjes amandelbeslag gevuld met een koffie-kahlua crème.

  • Jubilée

    Een pure chocolade mousse gevuld met een chocolade-caraibe crémeux en een sinaasappel brulée op een puur sacher biscuit met krokante bodem. Overtrokken met cacaogelei.

  • Valentino

    Vanillecake met laagjes frambozencrème en frambozengelei en een vleugje fraise de bois, bedekt met roze amandel-marsepein.

  • Lady in red

    Een fruitige Caraibe chocolade mousse met een laagje abrikozengelei en frambozen crémeux. Dit alles op een bodem van hazelnoot/amandelcrumble en afgedekt met een laagje chocolade "fluweel".

Contact

Pâtisserie Chocolaterie Jarreau
Van Hoytemastraat 42
2596 ER  Den Haag
070 3248719
patisserie@jarreau.nl
www.jarreau.nl

Winkel

U bent van harte welkom in onze winkel op de volgende openingstijden:

    
18.00 - 8.30  Maandag
18.00 - 8.30  Dinsdag
18.00 - 8.30   Woensdag
18.00 - 8.30   Donderdag
18.00 - 8.30  Vrijdag
17.00 - 8.00  Zaterdag
gesloten  Zondag

Locatie

© 2023 Pâtisserie en Chocolaterie Jarreau

Netnog websites